Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Για να μάθεις περισσότερα, μπορείς να διαβάσεις την Πολιτική Cookies.

Αποδοχή

Το αντιφθειρικό σπρέι Ηλιοδώρα προσφέρει πρόληψη και αντιμετώπιση με φυσικό τρόπο.
Πρόληψη: ψεκάστε με το σπρέι μία φορά την εβδομάδα τα μαλλιά και καλύψτε τα με μία νάυλον σακούλα ή με μια πετσέτα ή με ένα σκουφάκι του ντους για περίπου μισή με μία ώρα. Δώστε έμφαση στα σημεία πίσω από τα αυτιά και στη ρίζα του λαιμού. Λουστείτε κανονικά.
Αντιμετώπιση: επαναλάβετε την διαδικασία της πρόληψης. Αυτό το «μούλιασμα» θα μαλακώσει την κόλλα με την οποία κολλάνε οι ψείρες και τα αυγά στην τρίχα και θα επιτρέψει την ευκολότερη αφαίρεση τους με το ειδικό χτενάκι. Αφού αφαιρέσετε τις ψείρες και τα αυγά, λουστείτε κανονικά. Καλό είναι να επαναλάβετε την διαδικασία καθημερινά για τουλάχιστον επτά ημέρες (τόσο χρειάζεται τα αυγά για να εκκολαφθούν), μέχρι να σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχουν πλέον αυγά ή ψείρες και το χτενάκι να αρχίσει να βγαίνει καθαρό. Μετά από 10 ημέρες επαναλάβετε την διαδικασία για τις κόνιδες και όσες φορές χρειαστεί για την αποφυγή της φθειρίασης.
Συστατικά: ανθόνερο δενδρολίβανο και αιθέρια έλαια: ευκάλυπτος, δενδρολίβανο, λεμόνι, λεβάντα, γεράνι.

Κωδικός προϊόντος
2172100

Άλλα 16 προϊόντα στην ίδια κατηγορία