Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Για να μάθεις περισσότερα, μπορείς να διαβάσεις την Πολιτική Cookies.

Αποδοχή

Πληρωμή παραγγελίας

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής της παραγγελίας είναι:

   • Αντικαταβολή την ώρα της παράδοσης
    Η πληρωμή της παραγγελίας πραγματοποιείται στην διεύθυνση αποστολής που έχετε δηλώσει μαζί με την παράδοση του δέματος από τα ΕΛΤΑ Courier. Ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αντικαταβολής 2 ευρώ παράλληλα με τα αντίστοιχα έξοδα αποστολής

   • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
    Ο πελάτης καταθέτει όλοκληρο το ποσό της παραγγελίας μαζί με τα μεταφορικά, ενημερώνει για την κατάθεση και δρομολογείται η αποστολή του δέματος.

    - Τραπεζικό ίδρυμα: Τράπεζα Πειραιώς
    - Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού: 6057-138229-070    EUR
    - ΙΒΑΝ: GR97 0171 0570 0060 5713 8229 070
    - Όψεως Εταιριών Κ (Άτοκος)
    - SWIFT-BIC: PIRBGRAA
    - Όνομα δικαιούχου: ΚΟΙΝΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΗΛΙΟΔΩΡΑ

   • online πληρωμή στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς
    Γίνονται δεκτές κάρτες Visa, Maestro και Mastercard όλων των ελληνικών τραπεζών.Διαδικασία επιστροφής προϊόντων

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης για οποιονδήποτε λόγο εντός 14 συνολικά ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Η συσκευασία του προϊόντος δε πρέπει να έχει παραβιαστεί και θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση. Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη, εκτός και αν έχει γίνει λάθος εκτέλεση της παραγγελίας ή υπάρχει άλλη συμφωνία κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Αποστέλλετε το δέμα στην επιχείρησή μας, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, με δικά σας έξοδα. Μετά την παραλαβή του και τον έλεγχος μας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να διευθετήσουμε το ζήτημα σας.
Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας στο 2521106232.