Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Για να μάθεις περισσότερα, μπορείς να διαβάσεις την Πολιτική Cookies.

Αποδοχή

Συστατικά: ελαιόλαδο, απιονισμένο νερό, καυστική σόδα (NaOH), έλαιο καρύδας, φοινικέλαιο, καστορέλαιο, βούτυρο καριτέ, παπαρουνόσπορο.
Το σαπούνι Ηλιοδώρα, βασίζεται στο ελαιόλαδο και παρασκευάζεται με παπαρουνόσπορο και πολύτιμα έλαια. Είναι απαλλαγμένο από τοξίνες και χημικές ουσίες. Κάνει ελαφριά απολέπιση στην εξωτερική στοιβάδα του δέρματος, χωρίς να τραυματίζει ή να δημιουργεί ευρυαγγείες. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται λείανση και βαθιά αναζωογόνηση της επιδερμίδας διώχνοντας τα νεκρά κύτταρα.

Σημείωση
Τα σαπούνια Ηλιοδώρα είναι 100% φυσικά και χειροποίητα. Η παρασκευή τους γίνεται με την ψυχρή μέθοδο, την πιο αγνή μέθοδο παρασκευής καλλυντικών, κατά την οποία διατηρούνται οι ευεργετικές για το δέρμα ιδιότητες των πρώτων υλών αλλά και η φυσική γλυκερίνη που σχηματίζεται από τη διαδικασία της σαπωνοποίησης. Οικολογικά και 100% βιοδιασπώμενα. Τα χειροποίητα φυσικά σαπούνια περιέχουν πολύτιμα έλαια και συνιστούμε την ανάλογη φροντίδα, χρησιμοποιώντας στραγγιζόμενη σαπουνοθήκη.

Κωδικός προϊόντος
2305100

Άλλα 9 προϊόντα στην ίδια κατηγορία