Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Για να μάθεις περισσότερα, μπορείς να διαβάσεις την Πολιτική Cookies.

Αποδοχή

Συστατικά: σπαθόλαδο (ελαιόλαδο με έγχυμα σπαθόχορτου μη καλλιεργητικής), απιονισμένο νερό, βούτυρο καρύδας, καυστική σόδα (NaOH), φοινικέλαιο, γαλακτικό νάτριο.
Το σαπούνι με σπαθόλαδο Ηλιοδώρα είναι ιδανικό για την αναπλήρωση των κυττάρων, την αποκατάσταση των πληγών και για δερματολογικές παθήσεις. Έχει αντισηπτικές και επουλωτικές ιδιότητες. Ενδείκνυται για εγκαύματα, μολύνσεις, κατακλίσεις, χτυπήματα, μώλωπες, φλεγμονές, σπυράκια, κάλους, ψωρίαση, νευραλγίες.

Σημείωση
Τα σαπούνια Ηλιοδώρα είναι 100% φυσικά και χειροποίητα. Η παρασκευή τους γίνεται με την ψυχρή μέθοδο, την πιο αγνή μέθοδο παρασκευής καλλυντικών, κατά την οποία διατηρούνται οι ευεργετικές για το δέρμα ιδιότητες των πρώτων υλών αλλά και η φυσική γλυκερίνη που σχηματίζεται από τη διαδικασία της σαπωνοποίησης. Οικολογικά και 100% βιοδιασπώμενα. Τα χειροποίητα φυσικά σαπούνια περιέχουν πολύτιμα έλαια και συνιστούμε την ανάλογη φροντίδα, χρησιμοποιώντας στραγγιζόμενη σαπουνοθήκη.

Κωδικός προϊόντος
2310100

Άλλα 8 προϊόντα στην ίδια κατηγορία