Τα χειροποίητα παραδοσιακά ζυμαρικά ΗΛΙΟΔΩΡΑ παρασκευάζονται με όρεξη και μεράκι καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, συνεχίζοντας την παράδοση, η οποία περνά από γενιά σε γενιά. Βασικός γνώμονας και στόχος του συνεταιρισμού είναι το υψηλό ποιοτικά αποτέλεσμα.

Τα ζυμαρικά μας παράγονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της επιχείρησης, από αγνά, τοπικά και πιστοποιημένα υλικά, χωρίς χρωστικές ουσίες και πρόσθετα.

Αψηφώντας τις δυσκολίες της εποχής, η ΗΛΙΟΔΩΡΑ εμμένει και συνεχίζει ακάθεκτα να παράγει ζυμαρικά υψηλής ποιότητας, ώστε να προσφέρει στον καταναλωτή το καλύτερο αποτέλεσμα. Όλες οι πρώτες ύλες επιλέγονται με προσοχή από τοπικούς και πιστοποιημένους παραγωγούς. Δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά ή άλλα πρόσθετα. Το κάθε στάδιο παραγωγής ελέγχεται ενδελεχώς από το εξειδικευμένο μας προσωπικό σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα υγιεινής , με σκοπό να καταλήξουν τα ζυμαρικά μας με αγάπη και φροντίδα στο τραπέζι σας. Το εργαστήριό μας εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης HACCP και το πρότυπο ISO 22000:05 για την παραγωγή,  αποθήκευση και διάθεση των ζυμαρικών.

Τα τελευταία χρόνια οι ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις τείνουν να τιμώνται ολοένα και περισσότερο. Από τις κουζίνες της υψηλής γαστρονομίας μέχρι και τις οικογενειακές κουζίνες τα παραδοσιακά ζυμαρικά αναμφίβολα κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Μπορείτε λοιπόν και εσείς, σήμερα κιόλας να δοκιμάσετε τις γεύσεις που σας προσφέρουμε. Τα προϊόντα μας διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την χώρα, καθώς επίσης και στην έδρα μας Βαλαωρίτη 2 & Νεροφράκτου, στο Καλαμπάκι της Δράμας. 

Τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΔΩΡΑ βράζουν γρηγορότερα από τα κοινά ζυμαρικά γλυτώνοντάς σας χρόνο από το μαγείρεμα.

Το αποτέλεσμα είναι υψηλό ποιοτικά και γευστικό. Η παράδοση συνεχίζεται και «δένει» με τις διατροφικές και γευστικές ανάγκες της εποχής μας, χωρίς να μειώνεται η διαχρονική της αξία.